Jack & Jag

Jack & Jag

23 april 2015

Meter per sekund

Det blåser verkligen isbjörnar. Jag sov inte många timmar natten som passerade. Låg nämligen och hade vakt utifall stormen skulle ta taket! ...som att man skulle kunna gjort nåt! :-)  Lite snålblåst har ingen dött av vad jag vet men nu får fasen värme komma och tina upp våra vintertrötta själar.  God kväll! 

16 april 2015

Brasa

Det vankas valborgsmässoafton och till det traditionellt fyrverkeri.. På vissa håll. Och på något håll vet man inte än & På andra håll firar man som vanligt men utan fyrverkeri, för miljöns skull, för djurens skull. Bland annat. Lite framtidstänk alltså. Och det har gått bra ändå. 1:a Maj dök visst upp i alla fall hörde jag. 

Fälld. Till slut.

 Det där visste vi ju redan. Behövdes det verkligen en överklagan för att få fram något så självklart? Ja uppenbarligen. Bedrövligt. Men nu är han i alla fall fälld. 

Påsklov

    En bruten handled gör sig bäst i Stockholm på ett påsklov. En öroninflammation också för den delen.. Och så fick Jack fira sin 10 års dag där som pricken! Dagen firades i dagarna 3! Först med lunchdejt med Rebecca som hade med sig presenter från Thailand där hon bor på vinterhalvåret. Ruben & hans mamma, min goda vän Malin, bjöd oss till Vaxholm där vi strosade runt halva dan. Så himla vackert och pittoreskt. Och så lunchade vi med Rasmus & Lena. Och så sov han hos dom på Ingarö en natt :-) och så blev han ju uppvaktad av mig och morsan såklart! Lite bilder...
 

 
Vi gjorde ett besök i Pernilla Wahlgrens butik MiNilla också. Fina grejer. Vårblommorna slår ut! Bosse & Stella spanar. Och en bild från våran långpromenad längs Monteliusstråket.. Hisnande vacker utsikt därifrån. Gå där om ni Inte gjort!  Nåväl, nu har snart en vecka gått här hemma i lunken igen med allt vad det innebär.. Läxor, utvecklingssamtal, vardagssysslor och ja ni vet..det där vanliga. Så nu börjar det ropa i Stockholmstarmen igen!