Jack & Jag

Jack & Jag

19 februari 2010

Yra

SNÖYRAN I LILLHÄRDAL
Imorgon Lördag 20/2
Plats: Lillhärdals Värdshus och Camping.Skoterled går direkt in till Marknad/festplatsen.
Marknad från kl 10:00 - 16:00 med underhållning.
Miniskotrar på bana för barn hela dagen.
Kl: 10:30 Tipsrunda med skoter (skjuts ordnas ifall man inte har egen skoter) Vinn fina priser bla 200 liter bensin!50 kr per bricka med vinstdragning även på bricknummer.
Kl: 12:30 Snöjakt för alla barn (skattjakt där alla får pris).
Kl: 13:30 Skoterhoppning på campingen med Sveriges bästa freestylehoppare Daniel Bodin (slog världsrekord i längsta backflip med skoter, silvermedaljör i WINTER XGAMES Best trick, i Aspen Colorado nu i januari) och med sig har han en av sina amerikanska kollegor. Läs mer om Daniel på http://www.danielbodin.com/Entré: 12-15 år 50:- 16 år och uppåt 100:-
Parkering på täkten mitt emot campingen i anslutning till skoterled.
På inträdesbiljetten kommer vi efter skotershowen att lotta ut en ny barnfyrhjuling 50 cc ATV, så se tillatt vara här hos oss i Lillhärdal denna dag!
Efter skoterhoppningen blir det after skoter på värdshuset med Erik Andersson & Co.Senare på kvällen avslutning på Värdshuset.Rock n roll all night med Oling Stones.Under dagen kommer det på området att finnas miniskotrar för barn, veteranskoterutställning, skoterförsäljare (passa på att göra en bra affär!), kolbulle, hamburgare & korv. Värdshuset är öppet med uteservering och alla rättigheter.
Varmt välkomna till Snöyran i Lillhärdal

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna en kommentar vet'ja